Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Pittig prijskaartje' zorgt voor twijfels over toekomst imponerende Angeliño

Laatste update:

"Hij is de enige nieuwkomer die enorm snel doorheeft hoe ik over voetbal denk", vertelt de oefenmeester in gesprek met Kicker. "Hij moet hier andere dingen doen dan onder Josep Guardiola en hij past zich enorm snel aan. Hij denkt niet te veel na, maar intuïtief doet hij al veel dingen goed."

Nagelsmann blij met zege in Londen: 'Maar we zijn pas halverwege'

"Hij denkt natuurlijk goed na over wedstrijden en wat hij moet doen om de trainer tevreden te stellen", gaat Nagelsmann verder. RB Leipzig heeft de optie om Angeliño na dit seizoen definitief in te lijven en volgens Kicker moeten die Roten Bullen in dat geval twintig miljoen euro overmaken aan Manchester City. Het is echter nog niet zeker dat dit ook zal gebeuren.

"Hij heeft een pittig prijskaartje. We zullen eerst moeten kijken hoeveel er precies in onze portemonnee zit en wat de rol wordt van de speler zelf en de club die hem verkoopt", sluit Nagelsmann af. Angeliño speelde vooralsnog vier wedstrijden namens RB Leipzig, waaronder het met 0-1 gewonnen Champions League-duel met Tottenham Hotspur van afgelopen woensdag.

Vind jij twintig miljoen euro een te hoog bedrag voor Angeliño?

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
2
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
39
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
23
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties