Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pizarro voegt zich bij Klaassen en tekent voor vijfde (!) keer in Bremen

Laatste update:

Vanwege een langdurige blessure van ex-AZ'er Aron Jóhannsson had Werder een spitsenprobleem, maar dat lijkt nu opgelost. Pizarro is na Kevin Möhwald. Jan-Niklas Beste, Martin Harnik, Felix Beijmo, Yuya Osako en Davy Klaassen de zevende zomeraanwinst. "Ik ben heel blij om een nieuwe kans te krijgen bij Werder. Ik wil mijn carrière beëindigen bij de club waar het voor mij in Europa begon. Ik zie ernaar uit om mijn ervaring te delen met de ploeg, maar ik ben ook terug om doelpunten te maken."

Claudio Pizzaro is wéér terug bij Werder Bremen. De aanvaller tekent voor de vijfde keer bij de Duitse club: een Bundesliga-record! #werderbremen #werder #bremen #pizzaro #claudiopizarro

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Pizarro kwam in 1999 voor het eerst binnen bij Werder en bleef er twee seizoenen. Daarna verkaste de aanvaller naar Bayern München, waarvoor hij zes jaar uitkwam. Pizarro tekende vervolgens bij Chelsea, dat hem in het seizoen 2007/08 verhuurde aan Werder. Daarna keerde hij definitief terug in Bremen, speelde hij weer voor Bayern, kwam hij nogmaals terug bij Werder en speelde hij in 2017/18 een seizoen voor Köln. Hij tekent nu dus voor de vijfde keer bij Werder.

"Claudio weet dat hij niet per se een basisspeler is", aldus trainer Florian Kohfeldt op de clubsite. "Maar hij zal zeker belangrijk zijn in de kleedkamer met zijn positieve energie, zijn toewijding en zijn drang om successen te boeken. Als hij fit is, weet ik zeker dat hij ons ook op sportief vlak kan helpen op cruciale momenten. Niemand twijfelt aan zijn kwaliteiten. Claudio is een legende en zal zijn momenten dit seizoen krijgen." Pizarro is met 104 doelpunten de topscorer van Werder in de Bundesliga.

Verwacht je komend seizoen veel speeltijd voor Claudio Pizarro?

Meer nieuws

Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
4
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
8
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
8
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
15
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
17
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties