Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pjanic sneert in aanloop naar 'Derby della Mole': 'Dat bedrag is hij niet waard'

Laatste update:

"Ik zou graag zien dat we de derby met 1-0 winnen, want ik heb hier bij Juventus geleerd dat dat een mooie manier is om te winnen", zegt Pjanic in een interview met La Stampa. "De twee ploegen zijn tegenwoordig veel meer aan elkaar gewaagd, alhoewel wij in het voordeel zijn omdat we thuis spelen. De derby is een wedstrijd die bedoeld is voor de fans. Voor hen betekent dit heel veel. Het gaat hier wel om gezonde rivaliteit. Wat er gebeurt als we de derby verliezen? Daar wil ik niet eens aan denken. Ik ben goed bevriend met Adem Ljajic (aanvaller van Torino, red.) en we hebben het vaak over de wedstrijd. Hij heeft het talent om het verschil te maken tussen de linies."

Bij Torino zullen de ogen gericht zijn op Belotti, die op drie doelpunten staat na vijf wedstrijden in de Serie A. "Hij is goed bezig, maar honderd miljoen euro is een gigantisch bedrag, dat is veel te veel", aldus Pjanic over de ontsnappingsclausule van de 23-jarige spits. "Het is al helemaal opmerkelijk als je bedenkt dat Cristiano Ronaldo dat bedrag waard was en hij twee of drie keer per wedstrijd scoort. Er zijn maar twee spelers van dat niveau: Ronaldo en Lionel Messi."

Pjanic is van mening dat de transfermarkt gek is geworden en de prijzen die betaald worden veel te hoog zijn. Toch was het Juventus dat vorig jaar negentig miljoen euro betaalde voor Gonzalo Higuaín. De Argentijnse spits is het nieuwe seizoen niet sterk begonnen. "Hij is een speler van buitencategorie en ik steun hem altijd. Als iedereen constant met je bezig is en je maar blijft bekritiseren, dan betekent het ook dat je een belangrijke speler bent. Iedere spits gaat door dit soort fases heen. Wij moeten hem helpen en hem zo snel mogelijk door deze periode heen zien te krijgen."

-
Hoe eindigt Juventus - Torino?

Meer nieuws

Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties