Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Pjanic steekt 7,6 miljoen euro in eigen zak na akkoord tussen clubs'

Laatste update:

Als een geïnteresseerde club namelijk de transferclausule wil overmaken, heeft Pjanic contractueel recht op twintig procent van dat bedrag. Dat houdt in dat de middenvelder zelf 7,6 miljoen euro aan een transfer overhoudt: 30,4 miljoen euro is voor AS Roma. De 26-jarige vrijetrappenkoning werd in de zomer van 2011 voor elf miljoen euro van Olympique Lyon overgenomen.

Giuseppe Marotta en Fabio Paratici waren woensdag namens Juventus in Rome om met het management van Pjanic te praten. Als de transfer van de 26-jarige Bosniër naar Turijn daadwerkelijk wordt afgerond, gaat hij liefst 4,7 miljoen euro per annum, exclusief bonussen én gedurende vijf jaar, verdienen.

Radja Nainggolan
Volgens de laatste berichten uit Italië is AS Roma overigens niet van plan om Radja Nainggolan voor minder dan 45 miljoen euro van de hand te doen, ondanks de winst op de waarschijnlijke verkoop van Pjanic. Het Chelsea van Antonio Conte is zeer geïnteresseerd, maar de Londenaren willen tot dusver niet verder gaan dan 35 miljoen euro voor de middenvelder.

Denk jij dat Miralem Pjanic naar Juventus gaat?

Meer nieuws

Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
0
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
8
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
13
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
20
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
71
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties