Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PL-spits strooit met complimenten: 'Van Dijk is verreweg de beste verdediger'

Laatste update:

"Hij is heel lang, snel, speelt vol zelfvertrouwen met de bal aan zijn voeten en deinst niet terug voor een fysieke strijd. Hij is degene die 'de complete verdediger in de Premier League' het meest nadert", aldus Deeney, die ook lovend is over de leiderschapskwaliteiten van Van Dijk, die bij het Nederlands elftal door bondscoach Ronald Koeman is gebombardeerd tot aanvoerder.

Meer: Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool | Liverpool-icoon zet vraagtekens bij komst Arne Slot: ‘Tijden zijn veranderd’

"Hij praat continu. Communicatie is erg belangrijk voor een verdediger en hij zegt van die kleine dingen die mensen van buitenaf gewoon niet kunnen zien", vervolgt de aanvaller, die verwacht dat Liverpool met Van Dijk in de gelederen volgend seizoen wederom gaat imponeren: "Ik denk dat Van Dijk een gigantische verbetering is voor dit Liverpool."

Van Dijk kwam afgelopen transferperiode over van Southampton en tekende tot medio 2023 bij the Reds. Na een aanpassingsperiode is de achttienvoudig international niet meer weg te denken uit het basisteam van Jürgen Klopp. In de laatste veertien wedstrijden van Liverpool werd negen keer de nul gehouden, steevast met Van Dijk als centrale verdediger.

Ben jij het eens met Troy Deeney?

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
19
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
18
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
3
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties