Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pleidooi voor aanblijven Cocu: 'Ik zou na drie titels geen afscheid nemen'

Laatste update:

De Mos stelt dat Cocu het gewoon goed heeft gedaan. Ook constateert de voormalig oefenmeester dat PSV vaak ververst in de spelersgroep en dat een verandering in de technische staf zodoende niet gewenst is. "Je wordt gedwongen om in de selectie nieuw bloed te gaan aantrekken. Dan krijg je een nieuwe groep", redeneert De Mos.

"Dan is het beter dat je iemand hebt die ervaring heeft en goed ligt bij PSV. Dan denk ik dat Cocu zijn contract moet afmaken en dan kun je alsnog verder gaan kijken. Maar ik zou na drie titels geen afscheid nemen van Phillip Cocu." Willy van de Kerkhof zegt bij Omroep Brabant zijn twijfels te hebben bij een langer verblijf van Cocu bij de Eindhovenaren.

"Ik weet niet of het goed is. Ik denk dat het goed is dat er na een aantal jaar een nieuwe trainer voor de troepen staat. Ook de spelers veranderen heel snel. Phillip is een goede trainer. Hij heeft met het elftal, als we kampioen worden, goed gepresteerd. Maar misschien is het ook wel eens goed om te kijken naar nieuw technisch bloed. Maar dat is niet aan mij, maar aan de geleerden bij PSV."

Ben jij het eens met Aad de Mos?

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
1
Barça-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
5
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
16
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties