Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ploeterend Fenerbahçe ontsnapt mede dankzij Kuyt bij promovendus

Laatste update:

Fenerbahçe moest in de beginfase het spel maken, want in het eigen Manisa 19 Maiys Stadion hield Akhisar alle spelers op de eigen helft. Bij een spaarzame counter kreeg de thuisploeg een vrije trap en via Selcuk Sahin kopte verdediger Cagdas Atan de openingstreffer tegen de touwen: 1-0. De ruimtes waren klein, maar desondanks kwamen de bezoekers snel weer langszij. Cristian Baroni legde een vrije trap bij de tweede paal en daar kon Kuyt ongehinderd inkoppen: 1-1.

Na een halfuur werd het zelfs 1-2 en Kuyt was opnieuw belangrijk. De Katwijker kopte na een voorzet de bal terug en Selcuk tikte van dichtbij binnen. Akhisar kwam vlak voor rust nog bijna op gelijke hoogte nadat doelman Volkan Demirel een terugspeelpass niet controleerde, maar de bal ging nog net naast. Akhisar rook dat er wat te halen viel tegen de traditionele titelkandidaat en speelde gerichter naar voren.

Vijf minuten na rust kwam de thuisploeg van Hamza Hamsaoglu bijna op gelijke hoogte, maar na een lange bal won Volkan Demirel het één-op-éénduel met Ahmet Cebe. De rechtsback was een kwartier voor tijd ook dicht bij een doelpunt, maar hij schoot net naast. Trainer Aykut Kocaman moest in de slotfase nog een aantal keer billenknijpen, met name toen Kuyt een strafschop leek te veroorzaken, maar ging uiteindelijk wel met drie punten terug naar Istanboel.

Süper Lig
Akhisarspor
1 - 2
Fenerbahçe
Wie eindigt hoger dit seizoen?

Meer nieuws

Ontdek adidas TEAM! Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas.
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Kritische Driessen stipt 7 zwakke punten van Slot in periode bij Feyenoord aan
18
Ronald Koeman negeert achtvoudig international: 'Ik vind anderen beter'
36
Kritiek op mening Van Basten over Farioli: 'Vind ik verbazingwekkend'
27
Kenneth Perez snapt niks van compliment voor speler van Ajax: 'Fuck off, man'
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties