Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ploeterend Real Madrid komt met de schrik vrij in het Estadio El Helmántico

Laatste update:

Unionistas de Salamanca - Real Madrid 1-3
Real Madrid wist al vroeg de ban te breken tegen Unionistas de Salamanca, dat normaal gesproken uitkomt op het derde niveau van het Spaanse voetbal in de Segunda División B. Na matig uitverdedigen kreeg Gareth Bale, die weer eens een basisplaats had bij de Koninklijke, de bal voor de voeten in het strafschopgebied, waarna de aanvaller via een opponent het leer tegen de touwen schoot. Via mogelijkheden voor Casemiro en Karim Benzema had Real Madrid nog voor rust kunnen uitlopen naar een ruimere marge, al liet Unionistas zich met pogingen van Javi Navas en Juan Góngora niet volledig onbetuigd. Na een uur spelen kwam de thuisploeg daadwerkelijk ook op gelijke hoogte.

De ingevallen Álvaro Romero kreeg alle ruimte om richting het strafschopgebied te dribbelen en uit te halen, waarna hij Alphonse Aréola kansloos liet met een kiezelhard schot. Erg lang kon Unionistas niet genieten van de gelijke stand, want vijf minuten later kwam Real Madrid alweer op voorsprong. Góngora werkte een voorzet van Marcelo onder druk van Brahim Díaz over de eigen doellijn. Benzema, Vinícius Júnior en Brahim Díaz, die de paal raakte, kregen vervolgens mogelijkheden om de wedstrijd op slot te gooien, maar de hoop van Unionistas bleef tot de laatste minuut levend. Uiteindelijk maakte Díaz met een fraaie treffer in de absolute slotfase een einde aan alle onzekerheid.

UD Logroñés - Valencia 0-1
Jasper Cillessen had woensdagavond aanvankelijk een basisplaats, maar raakte in de warming-up geblesseerd. Het was een harde dreun voor de doelman, die in de voorbije weken plaats moest maken voor zijn concurrent Jaume Domènech. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel na een klein kwartier. Aan de rechterflank werd Ferran Torres bediend: de rechtshalf was net op tijd om de bal binnen de lijnen te houden en vond Maximiliano Gómez, die in het strafschopgebied nauwelijks werd lastiggevallen. De Uruguayaan knikte van dichtbij binnen: 0-1. Daar bleef het bij, waardoor Valencia uitzicht houdt op de prolongatie van de Copa del Rey.

-

Meer nieuws

Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
2
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
6
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
19
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
54
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
33

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties