Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Plotselinge interesse Barcelona dwingt Real Madrid tot belofte aan aankoop'

Laatste update:

Ceballos maakte indruk tijdens het afgelopen EK Onder-21 in Polen, waar hij verkozen werd tot speler van het toernooi. Dit is de Spaanse grootmacht ook niet ontgaan en het lijkt erop dat het talent de komende jaren gaat voetballen in Madrid. "Dani heeft het aanbod om te verlengen bij Betis niet geaccepteerd", aldus Haro. "Daarbij heeft Real Madrid ons verteld dat hij al een overeenstemming heeft bereikt met de club. Beide clubs zijn nu aan het praten, in enkele uren of dagen komt er nieuws."

Marca meldde zaterdag al dat de gewilde middenvelder komende week medisch gekeurd wordt bij de Spaanse landskampioen en dat hij vervolgens een zesjarig contract gaat tekenen. Betis zou een bedrag van achttien miljoen euro overhouden aan de verkoop van Ceballos. De transfersom zal door Real Madrid in drie termijnen betaald worden. Door de komst van de Spaans jeugdinternational moet er echter wel een middenvelder uit Madrid vertrekken. Dit lijkt James Rodríguez te worden, terwijl ook Mateo Kovacic en Lucas Vázquez weg zouden mogen.

De Champions Leauge-winnaar troeft Barcelona af, dat zich op het laatste moment gemengd had in de strijd om Ceballos. Volgens Goal waren de Catalanen pas geïnteresseerd in het talent toen hij imponeerde op het EK Onder-21. Barcelona zou de jongeling hebben verteld dat hij een van de belangrijkste middenvelders zou worden, maar Ceballos weigerde een overgang naar Camp Nou nadat de club aanbiedingen op André Gomes en Denis Suárez negeerde en Carles Aleña een nieuw contract aanbood. De druk van Barcelona heeft er mede voor gezorgd dat Real een prominente plaats in de hoofdmacht heeft beloofd aan Ceballos.

Zie je Dani Ceballos slagen bij Real Madrid?

Meer nieuws

Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
2
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
9
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
8
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
18
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties