Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pochettino: 'Ajax hoeft niet in actie te komen, het is niet eerlijk'

Laatste update:

"Het is een moeilijke kwestie en iedereen mag daar een mening over hebben", wordt manager Mauricio Pochettino vrijdag geciteerd door verschillende Engelse media. "Ik ken de Premier League erg goed en weet dat de voetbalbond er alles aan heeft gedaan om ons te helpen. In Nederland wordt blijkbaar op een andere manier invulling gegeven aan het competitieschema. Feit is dat Ajax dit weekeinde niet in actie hoeft te komen en in mijn optiek is dat niet eerlijk."

Meer: Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea

In een eerder stadium zette Danny Rose al vraagtekens bij het verplaatste duel van Ajax. "Ik kon het niet geloven, toen ik hoorde wat de Nederlanders deden", aldus de verdediger in gesprek met de Daily Mail. "In deze fase van het seizoen slaat de vermoeidheid toe en helpt ieder beetje. Het zou fijn zijn als er in Engeland ook zo wordt gereageerd en wij worden geholpen. Uiteindelijk is het niet Tottenham tegen Ajax of Liverpool tegen Barcelona, maar gaat het om Engeland. We willen de Champions League niet alleen naar Tottenham halen, maar ook naar Engeland."

Tottenham Hotspur en Ajax treffen elkaar op dinsdag 30 april in het onlangs geopende stadion van the Spurs. De returnwedstrijd in Amsterdam is acht dagen later, op woensdag 8 mei. Tussendoor speelt het elftal van Pochettino tegen Bournemouth (4 mei) en treedt Ajax een dag later aan in de finale van de TOTO KNVB Beker. Willem II is de tegenstander in De Kuip.

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
7
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
19
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties