Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pochettino beschermt Vorm: 'De laatste die je de schuld moet geven'

Laatste update:

"Als je de actie bekijkt is hij misschien wel de laatste speler die je schuld moet geven", vertelt hij na afloop van de wedstrijd aan verslaggevers. "Het was een moeilijke wedstrijd. Het is net als een wedstrijd in de Premier League en je moet scherper zijn voor het doel. We hadden de wedstrijd onder controle, creëerden kansen, maar het was moeilijk om te winnen. Er was geen vermoeidheid, we waren eigenlijk beter maar het lukte niet om te scoren. Het is moeilijk uit te leggen."

"We zitten in een zware periode", gaat hij verder. "We hebben een zwaar programma, maar we moeten ons weer richten op de wedstrijd van aanstaande donderdag (tegen Fiorentina in de Europa League, red.). Het is onmogelijk om te weten of deze nederlaag ons op de lange termijn zal helpen, we zijn nu alleen maar teleurgesteld omdat we eruit liggen. We hadden gewoon onze dag niet", zegt Pochettino.

-
Wint Tottenham Hotspur dit seizoen een prijs?

Meer nieuws

Ajax wil doorpakken na verwachte komst Farioli: 'Hij kan bijtekenen'
2
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
8
FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
8
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
22
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
8

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties