Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pochettino constateert probleem: 'Misschien bij hem, bij Davinson Sánchez...'

Laatste update:

"Weet je… Een speler als Eriksen kan mentaal inderdaad een beetje uitgeput zijn. Mentaal, niet fysiek. Want in de laatste twee interlands speelde hij geweldige partijen. Hij kan niet rusten, kan niet stoppen. Misschien worstelt hij een beetje, maar zijn conditie is fantastisch, want na ieder duel zijn zijn cijfers ongelooflijk. Maar ik kan me vinden in het verhaal dat hij mentaal moe is."

"Maar de andere spelers? Dat denk ik niet. Dele Alli stond niet op het veld bij de eerste drie Champions League-wedstrijden en we roteren met spelers. Dat is niet de reden waarom hij zogenaamd worstelt de laatste paar wedstrijden", citeren verschillende Engelse media. De manager denkt erover na om Eriksen een tijdje rust te gunnen.

"Misschien hem en Eric Dier, die ook veel speelt. Misschien Davinson Sánchez. Het gaat om dezelfde spelers, de spelers die veel reizen en bijna in elke wedstrijd betrokken zijn geweest. Misschien voelen ze zich te moe om de strijd aan te gaan. Maar het is niet fysiek, maar mentaal. We proberen Eriksen en andere spelers meer tijd te gunnen om te herstellen, met verschillende strategieën per speler."

Verwacht jij dat Tottenham Hotspur het Manchester City nog lastig kan maken?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties