Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pochettino erkent foute beslissing tegen Ajax: 'Natuurlijk was dat niet goed'

Laatste update:

"In de eerste dertig minuten had Ajax heel veel energie", blikte Pochettino terug op het eerste duel met Ajax. "Met die goal deden ze ons pijn. Zij waren veel frisser. Maar in de tweede helft hebben we ze ook onder druk gezet, met dank aan een goede invalbeurt van Moussa Sissoko. Die tweede helft geeft ons hoop op een plek in de finale", benadrukte de oefenmeester van de Premier League-club.

"We moeten scoren in Amsterdam en we moeten ook winnen", besefte Pochettino. "Maar dat kunnen we ook. Het is nog echt niet gespeeld." Achteraf gezien wilde de trainer inzien dat zijn startopstelling met vijf verdedigers niet de juiste was. "Natuurlijk was de vorm niet de goede. En natuurlijk, ik ben niet blij nu. Maar je kan ook niet zeggen of we een beter resultaat hadden gehaald met een andere speelwijze. Het lag vooral aan het gebrek aan energie."

"En we waren wat slordig. Hoe we de wedstrijd hebben aangevangen was niet goed. En ik ben de manager dus ook verantwoordelijk." Pochettino verwacht dat Jan Vertonghen op tijd hersteld is voor het beslissende duel van volgende week. De Belg viel al voor rust uit na een botsing met doelman André Onana. 'Hij was duizelig, maar volgens mij gaat het wel weer. We hebben nog een week."

-

Meer nieuws

Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
16
VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
11
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
2
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
32
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties