Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pochettino: 'Het is voor mij onmogelijk om trainer van Barcelona te worden'

Laatste update:

Als voormalig speler van Espanyol draagt hij de stadsrivaal van Barcelona nog altijd een warm hart toe. "Ik ben een periquito, dus natuurlijk motiveert het mij dat we Barcelona kunnen verslaan", blikt Pochettino alvast vooruit. "Ik vind het ook altijd terug te keren in de stad Barcelona. Ik heb veel vrienden in Barcelona, die Blaugrana zijn, maar ik bewandel een ander pad dan Barça doet. We gaan verschillende richtingen op. Het zou onmogelijk zijn om daar trainer te worden."

Barcelona verkeert in slechte vorm. Na de 4-0 zege op PSV volgden drie wedstrijden met puntverlies in de competitie: van Girona (2-2), Leganés (2-1 nederlaag) en Athletic Club (1-1) werd niet gewonnen. Pochettino merkt dat Barcelona is veranderd ten opzichte van een aantal jaar geleden. "Op de bank hebben fantastische trainer als Frank Rijkaard, Tito Vilanova en Josep Guardiola gezeten, maar spelers als Xavi en Andrés Iniesta belichaamden de clubfilosofie op het veld. Het is heel moeilijk om spelers te vinden met hun balgevoel."

"Het is duidelijk dat er geen Xavi of Iniesta meer rondloopt bij Barcelona. Van die generatie zijn nog maar weinig spelers over. Het is normaal dat Barcelona een heel andere ploeg is geworden.Ernesto Valverde heeft nieuwe nuances aangebracht, maar doet de principes van de club eer aan", aldus Pochettino. "Het is een geweldige ploeg, met de beste speler ter wereld als aanvoerder", doelt hij op landgenoot Lionel Messi.

Vorig seizoen won Tottenham met 3-1 van Real Madrid in de Champions League, terwijl in het Santiago Bernabéu met 1-1 werd geremiseerd. Linksback Danny Rose heeft er vertrouwen dat men ook tegen Barcelona zulke resultaten kan neerzetten. "Op Wembley hebben we niet alleen Real, maar ook Borussia Dortmund afgetroefd. We hebben bewezen dat we het kunnen. Messi is mijn favoriete speler, maar de trainer wil niet dat we bang voor hem zijn. Als we gewoon doen wat we moeten doen, kunnen we deze wedstrijd winnen."

UEFA Champions League
Tottenham Hotspur
2 - 4
FC Barcelona
Pakt Tottenham Hotspur woensdag minstens een punt tegen Barcelona?

Meer nieuws

Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
1
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
2
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties