Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pochettino: 'Hij is gelukkig met zijn contract, maar het is niet makkelijk'

Laatste update:

De 28-jarige Belg, die in de zomer van 2015 werd overgenomen van Atlético Madrid, heeft nog een contract tot de zomer van 2019 in Londen, waarbij er een optie is voor nog een seizoen. Echter, als the Spurs besluiten die optie te lichten dan mag hij voor ruim 27 miljoen euro gaan. Als de club onder deze clausule uit wil komen, dan zouden de Londenaren de verdediger een nieuwe overeenkomst aan moeten bieden.

"Het is waar, er zijn in de afgelopen dagen veel geruchten geweest", vertelt Pochettino in gesprek met diverse Britse media. "Hij heeft vanmorgen in mijn kantoor met mij gesproken. Hij is gelukkig, hij wil duidelijk maken dat hij volledig toegewijd is aan de club. Hij is gelukkig met zijn contract, twee jaar plus een optie voor nog een jaar, maar het is niet makkelijk. Zijn idee is om hier proberen te spelen en hij heeft geen reden voor een vertrek."

Denk jij dat Tottenham Hotspur het plafond van Toby Alderweireld is?

Meer nieuws

Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
0
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
3
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
11
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties