Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pochettino houdt vurig pleidooi na schwalbe: 'Voetbal gaat om het foppen'

Laatste update:

"Kijk, het was inderdaad een gele kaart", zegt Pochettino, geciteerd door the Independent, over de schwalbe van Dele Alli tijdens het duel met Liverpool (2-2) afgelopen zondag. "Het gebeurt. De scheidsrechter was juist. Het probleem nu is, is dat we te gevoelig hiervoor zijn. We zijn te veel gefocust op Dele Alli. Het is een kleine issue. Hij is een slimme jongen, een klein beetje smerig."

"Maar ik ben bang dat we het spelletje die we kennen te veel veranderen. Ik vrees dat we deze geliefde sport te veel structuur krijgt. Met de VAR richten we ons te veel op details. Voetbal gaat om het foppen van de tegenstander, toch? Tactiek? Ook met tactische besprekingen probeer je je tegenstander te verschalken. Twintig of dertig jaar geleden feliciteerden we een speler wanneer hij de scheidsrechter fopte met een schwalbe."

"Dat is het voetbal waar ik op verliefd werd. Dit gebeurde in Argentinië, maar ook in Engeland. Jullie geloven dat jullie in Engeland altijd eerlijk en perfect zijn geweest?", aldus de manager, die pleit dat scheidsrechters gewoon fouten mogen maken, zonder assistentie van de VAR: "Ik vrees dat we het spelletje doodmaken. Scheidsrechters zijn ook mensen. Soms zitten ze goed, soms fout. Ik houd van dit soort voetbal."

Ben jij het eens met Mauricio Pochettino?

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties