Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pochettino kan Danny Makkelie en Pol van Boekel nog steeds niet vergeven

Laatste update:

In de kwartfinale van het miljardenbal in de jaargang 2021/22 speelde de Franse grootmacht, met Pochettino aan het roer, tegen Real Madrid. Nadat de heenwedstrijd in Parijs in een 1-0 zege voor PSG was geëindigd en het in het Estadion Santiago Bernabéu al gauw met 0-1 voor kwam, leek de strijd gestreden. Real kwam toch terug in de wedstrijd door een goal van Karim Benzema, die gepruts van keeper Gianluigi Donnarumma afstrafte. In de aanloop naar die goal leek de Franse spits wel een overtreding te maken op Donnarumma.

Makkelie floot er echter niet voor en ook Van Boekel, die als VAR naar de situatie keek, vond het niet nodig om een andere beslissing aan zijn collega te adviseren. Uiteindelijk bleef de 1-1 van Benzema staan en liepen de Madrilenen vervolgens uit naar een 3-1 overwinning en kwalificatie voor de halve finale. PSG bleef woedend achter en die boosheid is bij Pochettino nog steeds niet helemaal bekoeld. "Het is onrechtvaardig", zegt hij tegen Marca. "Het was een overtreding en als de VAR gewoon ingegrepen had, sprak ik nu niet over de uitschakeling tegen Real. Dan hadden we het over wat anders gehad."

Na de wedstrijd was de Argentijnse coach al kwaad, net als PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaïfi en technisch directeur Leonardo. Zij kwamen op fysieke wijze verhaal halen bij Makkelie en de zijnen en konden maar moeilijk in bedwang gehouden worden. In een interview zei Pochettino daar toen enigszins begrip voor op te kunnen brengen. "Het is ook niet mogelijk om niet over deze grove fout te praten", liet hij optekenen.

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
6
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
8
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
31
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties