Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pochettino lovend: 'Hij is een van de beste spelers in Europa op zijn positie'

Laatste update:

"Aanvoerder zijn, betekent veel. Het is niet zomaar een band. Tijdens de teambespreking sprak Dele vanuit zijn hart. Ik kan je niet zeggen wat hij precies zei, maar het was goed. Hij keerde terug in zijn geboortestad en speelde weer in zijn stadion, waardoor ik heb besloten om hem als aanvoerder te kiezen", tekenen verschillende Engelse media op uit de mond van Pochettino. Tottenham Hotspur speelde woensdagavond in Milton Keynes.

Alli groeide daar op en werd opgeleid door MK Dons, dat normaal het Stadium MK bespeelt. "Ik denk dat Dele het heel goed gedaan heeft. Hij is meer volwassen en ervaren geworden. Als je jong bent, doe je soms rare dingen. Dat doet hij niet meer, hij is gegroeid. Hij is een van de beste spelers in Europa op zijn positie. Ik hoop dat de ervaring van het aanvoerderschap bijdraagt aan zijn verdere ontwikkeling."

Het duel tussen Tottenham Hotspur en Watford in Milton Keynes eindigde in een 2-2 gelijkspel. The Spurs waren na het nemen van strafschoppen met 4-2 te sterk voor de competitiegenoot. Komende zaterdag wacht voor Tottenham de uitwedstrijd tegen Huddersfield Town, waarna midweeks het thuisduel met Barcelona in de Champions League op het programma staat.

Ben jij het met Mauricio Pochettino eens?

Meer nieuws

Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
13
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
7
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties