Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pochettino spreekt zich uit: 'Het is oneerlijk hoe hij bij Arsenal is geëindigd'

Laatste update:

"Om 22 jaar lang een club als Arsenal te trainen, moet je heel goed zijn. Niet alleen als trainer, maar ook in het overbrengen van normen en waarden", stelt Pochettino. "Daarom vind ik het een beetje jammer hoe hij bij Arsenal is vertrokken. Voor ons is voetbal geen business, het is een passie. Wenger heeft Arsenal zo ontzettend veel gegeven. De manier waarop hij bij Arsenal is geëindigd, hoe hij behandeld is, is oneerlijk."

Pochettino kreeg de vraag of hij ook minimaal twintig jaar voor de selectie van Tottenham zou willen staan. "Ik hoop en wens hier nog twintig jaar te zijn en de rest van mijn loopbaan hier te zijn of mijn loopbaan hier te beëindigen", erkende de voormalig verdediger. "Maar ik wil Wenger vragen, als ik op een dag de kans krijg, of hij tevreden is over de manier waarop hij bij Arsenal is vertrokken. Ik geloof namelijk van niet."

Pochettino ondertekende afgelopen zomer een nieuw contract met Tottenham voor vijf jaar. De Argentijn wordt echter continu in verband gebracht met Manchester United en Real Madrid. Op Old Trafford is Ole Gunnar Solksjaer in principe alleen een tussenoplossing voor het restant van het seizoen, terwijl Santiago Solari een meerjarig contract ondertekende als opvolger van de ontslagen Julen Lopetegui. Het is echter maar de vraag of de landgenoot van Pochettino ook komend seizoen voor de selectie zal staan.

"Ik wil Tottenham helpen met de doelstellingen voor de toekomst", benadrukte Pochettino. "Dat zou fantastisch zijn. Ik ben hier heel gelukkig en ik werk graag onder druk. Waarom niet?" Het winnen van de landstitel in Engeland lijkt voor Tottenham een utopie zolang andere clubs meer financiële middelen hebben. Pochettino ziet geld niet als de sleutel om een succesvol team te bouwen. "Het is niet mijn droom om over meer geld te beschikken. Natuurlijk helpt het je als club, maar het is niet mijn droom."

Denk jij dat Mauricio Pochettino komend seizoen manager van Manchester United of Real Madrid is?

Meer nieuws

Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
7
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
42
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
91
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
28
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties