Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pochettino ziet veel 'House of Cards'-taferelen: 'Ik leer er veel van'

Laatste update:

Naast de vele geblesseerden dit seizoen heeft Pochettino ook te maken gehad met het gedoe rond de bouw van het nieuwe stadion, het slechte veld van Wembley en het gebrek aan zomeraankopen. "Het is een vreemd seizoen, maar ik ben blij vanwege het nieuwe seizoen House of Cards", wordt Pochettino op de persconferentie geciteerd door ESPN.

De serie van Netflix over de Amerikaanse politiek en de president in het bijzonder valt goed in de smaak bij de Argentijnse manager. "Gisteren heb ik drie afleveringen gezien. Ik leer er veel van, ik kan deze serie aan iedereen aanraden. Voetbal lijkt in sommige aspecten veel op politiek en die overeenkomsten worden alleen maar groter. Zo'n serie is soms een goede weerspiegeling van hoe de maatschappij in elkaar steekt."

"Welk personage uit House of Cards ik ben? Dat durf ik niet te zeggen. Het is fictie, maar heeft veel raakvlakken met het voetbal", lacht Pochettino, die verwacht dat het veld op Wembley speelklaar is. Eerder werd de grasmat bekritiseerd vanwege de schade na een NFL-wedstrijd. "Men werkt eraan om het te verbeteren. Ik heb de foto's gezien en het wordt inderdaad beter. De omstandigheden zullen hetzelfde zijn voor beide clubs. Er valt niets te klagen."

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties