Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pogba doet boekje open over relatie met Mourinho: 'Ik denk niet aan transfers'

Laatste update:

"Ik heb geen probleem met hem en ik denk niet dat hij een probleem met mij heeft", aldus Pogba bij Canal Football Club. "Hij heeft mij bijvoorbeeld aanvoerder gemaakt. Hij maakt de beslissingen en ik ben een speler. Dat accepteer ik. Ik moet mijn antwoord geven op het veld." De international ontkent dat zijn plek op de bank hem heeft doen twijfelen over zijn toekomst bij United.

"Nee, dat is niet het geval. Een coach maakt beslissingen voor het team, niet voor een speler. Hij heeft me erbuiten gelaten en iemand anders erin gezet. Dat is alleen maar om iets anders te proberen en wij spelers moeten dat accepteren. Ik denk momenteel niet aan transfers. Nu ben ik bij United en denk ik alleen aan het heden, de FA Cup en het komende WK."

Mourinho heeft het vizier ook gericht op de FA Cup en zegt dat hij in de media 'vermoord' zal worden als hij niet weet te winnen van Chelsea in de finale, die 19 mei op het programma staat: "Als ik niet win, ga je me vermoorden. Want ik doe dat (winnen, red.) bijna altijd. Als ik het niet doe, zijn jullie bereid mij te vermoorden", zo wordt de Portugees geciteerd door Sky Sports.

Verwacht jij dat Paul Pogba na dit seizoen vertrekt bij Manchester United?

Meer nieuws

Speler van Borussia Dortmund reist om opvallende reden apart naar CL-kraker
1
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
3
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
11
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
39
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
33
Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties