Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Pogba dringt aan op deal tussen Manchester United en Paris Saint-Germain'

Laatste update:

Naast the Red Devils volgend ook Internazionale, Tottenham Hotspur en Juventus de situatie van de Ivoriaan op de voet. Paul Pogba hoopt echter dat United zijn voormalige werkgever af weet te troeven. De Fransman dringt er volgens Goal namelijk bij de clubleiding van United op aan om werk te maken van de komst van zijn goede vriend Aurier.

PSG besloot onlangs om de verdediger niet mee te nemen op een oefentrip naar de Verenigde Staten en coach Unai Emery bevestigde vervolgens dat dit om transferredenen is: "Ik heb met Serge gesproken en ik heb hem verteld wat ik wilde zeggen. Hij heeft mij laten weten dat hij wil vertrekken en dat hij liever in Parijs achterbleef op zich voor te bereiden op een transfer", liet de coach optekenen door L'Équipe.

PSG versterkte zich onlangs met Alves, terwijl het ook Thomas Meunier rond heeft lopen voor de rechtsbackpositie. Aurier zou op Old Trafford de concurrentie aan moeten gaan met Antonio Valencia en Matteo Darmian, al is een vertrek van laatstgenoemde niet uitgesloten. De Italiaan staat in de belangstelling van onder meer Juve.

Denk jij dat Serge Aurier een versterking zou zijn voor Manchester United?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties