Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pogba: 'Ik ben realistisch over het feit dat dit misschien mijn laatste WK is'

Laatste update:

"We spelen nu een WK en misschien is het wel mijn laatste, niemand weet het. Ik geniet enorm van dit toernooi en vergeet de kritiek die er was. Op het veld geef ik het antwoord daarop. Ik doe mijn uiterste best voor dit shirt, voor het team, voor Frankrijk. Ik wil dit WK heel graag winnen", wordt Pogba tijdens een persconferentie geciteerd door verschillende Franse media. Les Bleus nemen het in het laatste groepsduel op tegen Denemarken.

"Ik ben realistisch over het feit dat dit misschien mijn laatste WK is. We weten nooit wat er in de toekomst gaat gebeuren", vervolgt de middenvelder van Manchester United. "Misschien raak ik geblesseerd of zijn er op dat moment spelers die beter presteren dan ik. Ik hoop natuurlijk dat dit niet mijn laatste WK is, maar sommige spelers maken zo'n toernooi niet eens één keer mee in hun carrière."

Pogba laat zich tevens lovend uit over Kylian Mbappé, die volgens hem een groot talent is. "Dat kan iedereen zien. Hij is zich nog steeds aan het ontwikkelen. De laatste tijd is er veel voor hem veranderd, omdat hij bekritiseerd wordt als hij niet scoort. Zijn taak is niet alleen om te voetballen en plezier te maken, maar ook om mensen die negatief over hem praten de mond te snoeren."

Vind jij de kritiek op Paul Pogba terecht?

Meer nieuws

Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
5
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
34
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
10
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
10
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties