Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Pogba is wellicht het kind van de rekening door komst Van de Beek'

Laatste update:

"Van de Beek lijkt precies op Frank Lampard in zijn beste dagen bij Chelsea", vergelijkt McClaren, met een verleden bij onder meer FC Twente, de middenvelder van Ajax met de huidige manager van de Londense club in gesprek met talkSPORT. "Hij duikt constant in het strafschopgebied van de tegenstander op, scoort regelmatig en verzorgt assists. Zijn gemiddelde van één doelpunt per drie wedstrijden is echt fantastisch. We hebben het hier echt over een geweldige speler."

"Hij lijkt in zijn spel ook een beetje op Bruno Fernandes, die in staat is om Van de Beek in het strafschopgebied aan te spelen met een slimme pass. Die optie heeft Manchester United momenteel nog niet", vervolgt McClaren, die als rechterhand van Sir Alex Ferguson de Champions League veroverde in 1999. "Waar ik aan de andere kant bang voor ben, en daar wordt al langer over gesproken, is de positie van Paul Pogba. Van de Beek kun je namelijk niet als verdedigende, controlerende middenvelder opstellen, die moet op 'acht' of 'tien' worden neergezet. Momenteel speelt Pogba op 'acht' en Fernandes als 'tien'."

Ver esta publicación en Instagram

Hoe Manchester United met Donny van de Beek kan spelen ???? ?? ?? Als aanvallende middenvelder?? ?? Duo met Bruno Fernandes?? ?? In een ruit op het middenveld?? ?? Als controleur?? ?? ?? Voor welke XI ga jij en wie zou je eruithalen??? ?? #mufc #manchesterunited #manutd #united #ajax #transfer #swipe #swipeleft #ajaxamsterdam

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

"Inclusief de Champions League zal Manchester United een hoop wedstrijden spelen en Solskjaer wil derhalve een zo sterk mogelijke selectie hebben. Hij aast daarom misschien op drie middenvelders, zodat er altijd twee kunnen spelen", zo voorspelt McClaren. "Pogba is daarom wellicht het kind van de rekening bij Solskjaer, mede door zijn wisselvallige optredens. Op dit moment heeft hij geen concurrentie, maar met de komst van Van de Beek zal dat gaan veranderen. Pogba is een geweldige speler, maar je moet wel een manier vinden om negentig minuten lang het beste uit hem te halen."

McClaren wil echter niet spreken over een tussentijds vertrek van Pogba bij Manchester United. "Sinds de hervatting in de Premier League is hij duidelijk een betere speler, wat wellicht komt door de aanwezigheid van Fernandes. Dat is iemand die voetballend wat toevoegt en met Van de Beek is dat waarschijnlijk ook het geval. Je hebt op topniveau nou eenmaal gezonde concurrentie nodig en ik verwacht dat Van de Beek daarvoor zorgt met zijn komst naar Manchester United", zo besluit McClaren zijn relaas.

Denk jij ook dat Paul Pogba zijn plaats verliest bij Manchester United?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties