Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Pogba moet efficiënter worden, het is soms te veel showvoetbal'

Laatste update:

De keuzeheer wil dat Pogba concreter gaat spelen, zonder al te veel poespas. "Met zijn techniek kan hij de fans in vervoering brengen, maar het moet efficiënter. Het draait niet alleen om spektakel", luidt de kritische boodschap van Deschamps aan het adres van de 22-jarige international. "Fysiek is hij geweldig. Het gaat er nu om dat hij op de positie terechtkomt waar hij de meeste waarde heeft."

"Het is soms een beetje showvoetbal, al is dat natuurlijk ook zijn stijl. Daar wil ik niet te veel aan veranderen", vervolgt Deschamps. "Als hij concreter wordt in zijn acties, wordt hij nog veel beter. Dan heb ik het niet alleen over vrije trappen en soortgelijke situaties, maar over zijn bijdrage aan het elftal. Het is prima om stijlvol te voetballen, maar alleen als het team daar ook iets aan heeft."

Zie jij Paul Pogba ooit de Ballon d'Or winnen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
61
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties