Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Pogba raakte aanvoerdersband kwijt door vertrekwens en irritant gedrag'

Laatste update:

Pogba leverde na het 1-1 gelijkspel tegen Wolverhampton Wanderers kritiek op de speelwijze van United en stelde dat de ploeg op Old Trafford altijd moet willen aanvallen. Niet zozeer de harde kritiek van Pogba heeft Mourinho laten besluiten zijn pupil geen captain meer te laten zijn, maar de vertrekwens van de Fransman én diens gedrag zouden de belangrijkste redenen zijn.

In aanloop naar de wedstrijd tegen Wolverhampton zou Pogba in de spelersbus hard muziek hebben gedraaid. Mourinho en zijn technische staf wilden juist graag zien dat er rust heerste in de bus, zodat de spelers zich zouden concentreren op de confrontatie. Na het competitieduel met Burnley deed de Fransman ook enkele wenkbrauwen fronsen.

De 25-jarige spelmaker ging niet mee met de spelersbus van Manchester, maar werd opgepikt door een Rolls Royce om zich naar het vliegtuig te laten rijden, waarna hij interlands voor Frankrijk afwerkte. Verschillende bronnen binnen de club concluderen dat de spanning tussen Mourinho en Pogba om te snijden is.

Na de verloren bekerwedstrijd tegen Derby County zei Mourinho dat er geen problemen zijn tussen hem en Pogba. "De enige waarheid is dat ik de beslissing heb genomen dat Paul niet langer de tweede aanvoerder is", aldus de manager. "Er zijn geen problemen. De persoon die beslist dat Paul niet meer de tweede aanvoerder is, is exact dezelfde persoon die eerder besloot om van hem de tweede aanvoerder te maken. Ik."

Verwacht jij dat José Mourinho het seizoen gaat afmaken bij Manchester United?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties