Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Pogba volgt advies van Raiola en heeft duidelijke voorkeur voor nieuwe club'

Laatste update:

Mocht Pogba erin slagen om de onderhandelingen te starten over een mogelijk vertrek bij Manchester United, dan heeft Juventus de beste papieren om de middenvelder over te nemen. Pogba speelde in het verleden vier seizoenen voor la Vecchia Signora, alvorens hij in 2016 voor ruim honderd miljoen euro naar Manchester werd gehaald. Naast Juventus zouden ook Real Madrid en Paris Saint-Germain geïnteresseerd zijn in de diensten van de Fransman. Juventus wil Pogba betrekken in een ruildeal met Paulo Dybala, die onder trainer Andrea Pirlo niet altijd op een basisplaats hoeft te rekenen bij Juventus.

""Het is voorbij", zei Raiola afgelopen week over de situatie van Pogba op Old Trafford. "Paul heeft een nieuwe club nodig. Hij heeft een andere omgeving nodig. Hij staat nog achttien maanden onder contract. Zijn contract loopt in de zomer van 2022 ten einde. Maar ik denk dat het zowel voor Pogba als Manchester United het beste is als hij al in de komende transferperiode vertrekt. Dat is het beste voor iedereen. Zo niet, dan weet Manchester United dat het risico bestaat dat hij transfervrij zal vertrekken. Het is niet de intentie van Paul om een contractverlenging te ondertekenen."

Juventus heeft net als Barcelona zware financiële problemen als gevolg van de coronapandemie, maar sportief directeur Fabio Paratici heeft aangegeven dat een deal mogelijk is als Pogba bereid is om terug te keren naar zijn oude werkgever ondanks zijn huidige weeksalaris van een kleine 300.000 euro. "Pogba terug naar Juventus? We houden van Paul, hij is een geweldige speler. We kennen zijn waarde en prijs, dus we zullen zien wat er gebeurt." Pogba kende in Turijn zijn meest succesvolle tijd en werd in alle seizoenen landskampioen. Ook werd hij in 2013 uitgeroepen tot Golden Boy als beste jonge speler van Europa.

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
13
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
7
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties