Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pogba: 'Zij moeten dat allemaal leren en zullen nu een goed idee hebben'

Laatste update:

"Het was niet eenvoudig, maar het was belangrijk om de eerste wedstrijd te winnen. Dit team heeft het ons moeilijk gemaakt. We hadden er moeite mee om in een ander ritme te komen en we waren niet erg precies aan de bal, maar zij werden ook niet echt gevaarlijk. Richting het einde van de wedstrijd kregen we wat meer kansen. Op Rusland na heeft iedereen het nog moeilijk gehad in zijn eerste wedstrijd. We kunnen beter, we kunnen echt beter", reageerde hij na de wedstrijd tegenover verslaggevers.

N'Golo Kanté was na afloop vooral opgelucht met het resultaat: "We spelen en lijden samen, daarom zijn we nu blij met het resultaat. Het is nooit makkelijk om op een WK te spelen, het was de eerste wedstrijd en we zijn blij met de uitslag. Het was een moeilijke wedstrijd. Ik denk dat een doelpunt een doelpunt is, de technologie heeft ons vandaag geholpen maar een goal is een goal en we zijn er blij mee."

De controleur van Chelsea krijgt bijval van kompaan op het middenveld Paul Pogba: "We wisten dat het moeilijk zou gaan worden, aangezien we het over het WK hebben. We blijven positief en denken alleen aan de drie punten die we op zak hebben. We hebben jonge en enorm getalenteerde spelers. Sommigen hebben al op een WK gespeeld, anderen niet. Zij moeten dat dus leren. Ik denk dat degenen die het nog niet wisten na deze wedstrijd een goed idee zullen hebben. Het is een enorm hoog niveau. Volgende keer verwachten we een betere wedstrijd van het team, maar als we alle wedstrijden op deze manier kunnen winnen zullen we dat ook accepteren."

-
Vind jij dat Frankrijk het verdiende om te winnen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
52
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties