Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Poldervaart ziet 'fysiek sterk' Ajax: 'Zij moeten een slechte dag hebben'

Laatste update:

Ajax speelde woendsdagavond met 1-1 gelijk in Lissabon en keerde een dag later huiswaarts. "Ze draaien hartstikke goed. Ze hebben Champions League gespeeld. Ajax is de nummer twee en speelt goed voetbal. Wij moeten ons revancheren", aldus Poldervaart in een voorbeschouwing bij RTV Rijnmond. "Ze worden meer belast dan wij, maar dat betekent dat ze fysiek sterker zijn omdat ze dit ritme gewend zijn."

Poldervaart denkt dat de wedstrijden van Ajax in de Champions League eerder een positief dan negatief effect hebben. "Ze spelen wedstrijden op het allerhoogste niveau, dus daar worden spelers beter en fysiek sterker van", stelt hij. "Ze hebben genoeg spelers op de bank zitten waar ze mee kunnen wisselen. Ik denk dat het voor hen niet zoveel uitmaakt."

Ajax moet winnen om in het spoor te blijven van koploper PSV. De Eindhovenaren nemen het zaterdagavond in Doetinchem op tegen De Graafschap. Poldervaart hoopt dat Excelsior kan stunten voor eigen publiek. "Je hebt altijd kansen", weet de trainer. "Wij moeten een goede dag hebben en beter verdedigen dan we de afgelopen weken hebben gedaan. Ajax moet een slechte dag hebben. Twee jaar geleden werd het 1-1. Vorig jaar werd het 1-2, al was het de laatste wedstrijd van de competitie. We gaan er absoluut voor."

-
Wat verwacht jij van Excelsior - Ajax?

Meer nieuws

Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
2
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
7
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
9
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
1
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
15
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties