Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Polen kent dramatische EK-start na knullige primeur voor Szczesny

Laatste update:

De openingsfase bood weinig spektakel totdat Róbert Mak in de achttiende minuut op de linkerflank Bartosz Bereszynski door de benen speelde. De Slowaakse vleugelspits trok naar binnen en waagde een schot in de korte hoek, dat via de paal en daarna de rug van doelman Wojciech Szczesny fortuinlijk binnenviel: 1-0. Kansen waren daarna uiterst schaars voor beide ploegen. Lewandowski produceerde namens Polen vanbinnen het strafschopgebied een afzwaaier, terwijl Juraj Kucka namens Slowakije rakelings over vuurde. De Slowaakse sterspeler Marek Hamsík viel op met uitstekend spel en loste zelf twee mislukte schoten in de eerste helft.

Polen zal teleurgesteld zijn geweest over zijn prestatie in de eerste helft en kreeg vlak na rust een enorme opsteker. Een fraaie aanval bracht Maciej Rybus aan de linkerzijde van het strafschopgebied tot aan de achterlijn, waarna Karol Linetty op de vijfmeterlijn klaar stond om de lage voorzet van Rybus in te tikken: 1-1. Polen had in de fase daarna het initiatief, zonder dat dat leidde tot grote kansen.

De wedstrijd kantelde toen Grzegorz Krychowiak na ruim een uur spelen zijn tweede gele kaart ontving voor een tik op het been van Lukas Haraslin. De middenvelder had in de eerste helft zijn eerste gele kaart ontvangen voor het onderuit trekken van Jakub Hromada, die bij hem was weggelopen. Het wegsturen van Krychowiak gaf Slowakije zichtbaar vertrouwen in een goed resultaat en niet veel later zag Haraslin een schot via een Pools been rakelings het doel missen. Uit de daaropvolgende hoekschop scoorde Milan Skriniar, door de bal in het strafschopgebied eerst te controleren en daarna knap binnen te schieten: 1-2. Met tien man slaagde Polen er toch nog in om een slotoffensief te creëren. Jan Bednarek kreeg een uitstekende schietkans, maar mikte van twaalf meter rakelings naast.

Nr.TeamMWGVP
1Zweden32107
2Spanje31205
3Slowakije31023
4Polen30121

-

Meer nieuws

Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
3
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
14
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
10
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
21
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties