Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Polen raakt grote ster Lewandowski zes dagen voor EK-duel met Nederland kwijt

Laatste update:

In de twaalfde minuut raakte Polen ook al Karol Swiderski kwijt. Opvallend genoeg raakte de aanvaller geblesseerd bij het juichen na het maken van de openingstreffer tegen de Turken.

Na een tikje opzij van Lewandowski kon Swiderski in de twaalfde minuut van dichtbij makkelijk binnenschieten. De doelpuntenmaker vierde dat met een knieschuiver. Daarna maakte Swiderski nog een sprongetje, waarna de speler van Hellas Verona uiterst ongelukkig terechtkwam bij de landing.

Na een half uur ging Lewandowski plots op het gras zitten. Het is onduidelijk wat de aanvaller van FC Barcelona mankeert, maar hij liet zich direct vervangen.

Drie dagen geleden liep Arek Milik tegen Oekraïne (3-1 winst) ook al een blessure op, waardoor de ex-aanvaller van Ajax EURO 2024 moet missen.

Op zondag 16 juni speelt Polen zijn openingswedstrijd op het EK tegen Nederland. Beide landen zitten in Groep D samen met Frankrijk en Oostenrijk.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Memphis is niet mijn spits bij Oranje, ik zou het weer met Brobbey proberen'
17
Ongemakkelijkheid spat er vanaf: Duitse tv studio gaat los op Snollebollekes
0
Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
40
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
18
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties