Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Politie arresteert Dani Alves na aanrandingszaak in Catalaanse nachtclub

Laatste update:

Een woordvoerder van het hooggerechtshof van Catalonië bevestigde op 10 januari dat er een onderzoek was geopend tegen Alves na een aanklacht van de vrouw. De rechtsback vertelde vorige week tegenover de Spaanse televisiezender Atena 3 dat hij met vrienden in de nachtclub was, maar hij ontkende dat hij de vrouw had betast. "Ik was aan het dansen en had het naar mijn zin, zonder iemand lastig te vallen. Ik weet niet wie deze dame is. Hoe zou ik dat een vrouw aan kunnen doen?", aldus Alves.

De in Barcelona gevestigde nieuwswebsite El Taquigrafo meldde eerder camerabeelden te hebben gezien waarop te zien is hoe Alves in de desbetreffende nacht alleen met de vrouw een toilet in de nachtclub binnengaat en na 47 seconden weer verlaat. In een gedetailleerd verslag van de beelden die de nieuwswebsite beweerde te hebben bekeken, staat beschreven dat de vrouw in tranen uitbarstte toen Alves tien minuten later de nachtclub verliet met een mannelijke vriend en dat twee vriendinnen hierop het beveiligingspersoneel alarmeerden. Vervolgens is de politie ingeschakeld.

Alves speelt sinds afgelopen zomer bij het Mexicaanse UNAM Pumas, waar hij een eenjarig contract heeft getekend. Tijdens het WK in Qatar maakte hij onderdeel uit van de selectie van Brazilië. Alves werd door bondscoach Tite gezien als een belangrijke schakel in de kleedkamer en kwam uiteindelijk twee keer in actie. In de laatste groepswedstrijd tegen Kameroen (1-0 nederlaag) speelde hij negentig minuten mee. In de met 4-1 gewonnen achtste finale tegen Zuid-Korea deed Tite, die na het WK opstapte, een klein half uur een beroep op de 39-jarige routinier.

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
0
Terugkeer van Stefan de Vrij bij Feyenoord is 'totaal niet aan de orde'
36
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
68
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
11
Spandoek komt Denzel Dumfries duur te staan: rechtsback moet boete betalen
39
Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0

Meer sportnieuws

Drop je voorspellingen ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties