Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Politie arresteert Mohamed Ihattaren wegens ernstige bedreiging

Laatste update:

De arrestatie is een nieuw dieptepunt in een reeks van incidenten rondom Ihattaren. Ajax meldde deze zomer dat Ihattaren 'niet fit was' voor het trainingskamp in Oostenrijk. De Telegraaf verwees dat nieuws nog geen dag later naar de prullenbak, en onthulde dat de linkspoot slachtoffer was van bedreigingen en intimidatie uit het criminele circuit. Daardoor verscheen Ihattaren enkele weken niet op de club. Begin augustus hervatte hij zijn individuele training weer, maar ondertussen verschenen er steeds meer details over de dreigingen rondom zijn persoon. Volgens misdaadverslaggever John van den Heuvel zou Ihattaren onder meer leden van de mocromaffia in een door Ajax beschikbaar gestelde auto hebben laten rijden.

Meer: Hoop op succesvolle Ihattaren-comeback bij Slavia: ‘Ik gun hem rust in Praag’

Het ging van kwaad tot erger. Eind september ging de peperdure Porsche Panamera van Ihattaren in vlammen op in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Een week daarvoor was zijn broer ook al slachtoffer van vermoedelijke brandstichting. Het nieuws van de autobrand verscheen op dezelfde dag als waarop Ihattaren bekend had gemaakt in het huwelijksbootje te zijn gestapt met TikTok-ster Yasmine. Zij zou volgens De Telegraaf de voornaamste reden zijn van de bedreigingen. Nu zou Ihatteren zich zelf schuldig hebben gemaakt aan bedreigingen.

Ajax bevestigde eind vorige maand middels een officieel persbericht dat de koopoptie op Ihattaren niet gelicht zal worden. De vleugelspeler annex aanvallende middenvelder werd sinds januari 2022 gehuurd van Juventus, en had voor twee miljoen euro definitief overgenomen kunnen worden van la Vecchia Signora. Ihattaren speelde uiteindelijk slechts één duel in Ajax 1.

Meer nieuws

Slot maakt zich zorgen na horrorweek Feyenoord: 'Een vervelende constatering'
2
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Slecht nieuws voor Slot: vaste basisspeler Feyenoord ontbreekt tegen Volendam
6
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
112
Man van 260 duels voor PSV op zoek naar nieuwe uitdaging: 'Ik wil meer spelen'
6
Elftal van de Week: doelman met 120 Eredivisie-duels achter zijn naam opgenomen
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties