Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Politie geeft Everton-aanvaller wind van voren: 'Het is absoluut beschamend'

Laatste update:

Niasse werd door de politie aan de kant gezet in zijn Mercedes-Benz ter waarde van 110.000 euro. De politie wilde weten waar de Senegalese aanvaller, die samen met twee vrouwen in de auto zat, van plan was naartoe te gaan. Toen Niasse daar geen antwoord op kon geven, kreeg hij de wind van voren van de agent in kwestie. "Het is een schande. Als Premier League-voetballer breng je iedereen in gevaar. Wat ben je aan het doen? Het is absoluut beschamend", zo zou de agent naar Niasse geroepen hebben.

De politie Greater Manchester laat weten dat er woensdagavond rond half tien een voertuig is stilgezet bij een routine. "De chauffeur heeft een boete gekregen voor het niet dragen van een veiligheidsgordel", zo valt in een statement. Niasse heeft van de politie een waarschuwing gekregen voor het feit dat hij het huis onnodig had verlaten, terwijl hij ook met meer dan twee mensen bij elkaar was. Er kunnen inmiddels boetes uitgedeeld worden als mensen onnodig de straat op gaan.

Niasse speelt sinds februari 2016 voor Everton, dat hem destijds voor 17,9 miljoen euro overnam van Lokomotiv Moskou. De negenvoudig Senegalees international, die eerder ook voor onder meer SK Brann en Akhisarspor speelde, werd door the Toffees reeds twee keer verhuurd, aan Hull City en Cardiff City. Dit seizoen speelde Niasse pas negentien minuten in de hoofdmacht van Everton, verspreid over drie wedstrijden.

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
3
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
44
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties