Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Politie Vegas heropent onderzoek naar verkrachtingszaak Ronaldo

Laatste update:

In een officieel statement laat de politie weten dat de zaak opnieuw tegen het licht wordt gehouden. "Toen er voor het eerst een rapport werd gemaakt, gaf het slachtoffer geen informatie over de locatie van het incident of een beschrijving van de verdachte. Er werd wel een medisch onderzoek verricht. In september 2018 is de zaak heropend en onze detectives onderzoeken informatie die door het slachtoffer is verschaft. Op dit moment geven we geen verdere details."

Vorige week deed Mayorga haar verhaal in Der Spiegel. Ze stelde verkracht te zijn. In een gehackte e-mail aan zijn advocaat beschreef Ronaldo de bewuste nacht in de Amerikaanse gokstad. "Ze zei herhaaldelijk 'nee' en 'stop', maar ik wilde niet luisteren", zo klinkt het. Ronaldo zou de vrouw anaal hebben verkracht, waarna hij vroeg of hij haar pijn heeft gedaan. "Hij kwam dichter bij me en zei: '99 procent van mij is goed, ik weet niet wat deze één procent is.'"

Volgens documenten van Football Leaks, die vorig jaar naar buiten kwamen, betaalde Ronaldo in 2010 een bedrag van meer dan drie ton aan zwijggeld. De overeenkomst verplichtte de vrouw destijds ook om de voornamen bekend te maken van alle personen met wie ze over de vermeende verkrachting had gesproken. Ze moest alle documentatie over de zaak vernietigen en mocht tot slot een brief schrijven aan Ronaldo. De advocaat van de stervoetballer zou die vervolgens aan hem voorlezen.

De Duitse krant had de brief destijds ingezien: de vrouw wijdde zes kantjes aan haar visie op het incident. Ze schreef onder meer over verwondingen die ze opgelopen zou hebben. De verkrachting vond volgens de documenten plaats op 13 juni 2009 in een suite die Ronaldo huurde in Las Vegas. Dat was twee dagen nadat zijn transfer van Manchester United naar Real Madrid bekend was geworden. Het is bekend dat Mayorga op die dag belde met de politie, maar ze noemde Ronaldo niet bij naam. Ze zou het over een 'publiek figuur' en een 'atleet' hebben gehad.

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties