Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Porto klopt na Sánchez opnieuw aan bij Ajax en wil aanvaller inlijven'

Laatste update:

Het Portugese medium geeft niet te kennen of er bij de eventuele huurtransfer ook een optie tot koop betrokken is. Dat zou bij Sánchez in ieder geval wél het geval zijn. De 20-jarige Conceicão kwam in de zomer van 2022 voor vijf miljoen euro over van Porto, waar zijn vader Sérgio Conceicão de hoofdcoach is. Hij zou daar niet genoeg speeltijd krijgen en meer perspectief zien bij de Amsterdammers.

Toch lijkt de kleine vleugelspeler nu weer de omgekeerde weg te bewandelen. Voetbal International meldde eerder al dat de Portugees een vertrekwens had ingediend, die de recordkampioen niet inwilligde. Conceicão wist nooit helemaal te overtuigen bij Ajax en heeft momenteel Mohammed Kudus voor hem in de pikorde staan. De Ghanees geniet serieuze interesse van West Ham United en een vertrek is niet ondenkbaar.

Mocht Kudus echter vertrekken, is de verwachting dat de hoofdstedelingen een vervanger zullen aantrekken. Fabrizio Romano meldde al eerder dat directeur voetbalzaken Sven Mislintat hiervoor Manchester City-middenvelder James McAtee op de korrel heeft. In die wetenschap ziet Conceicão weinig perspectief op speeltijd in de hoofdstad.

Meer nieuws

Oud-speler laat niets heel van 'kapotte' jeugdopdleiding Ajax en doet suggestie
1
Heftig nieuws: Maleisisch international op intensive care na aanval met zuur
2
VZ Kort: Na Barkas en Toornstra behoudt FC Utrecht nóg een vaste waarde
77
Virgil van Dijk strijdt met 7 andere Premier League-sterren om felbegeerde titel
25
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
22
Serieuze aantijging van Bayern richting grensrechter: 'Dit is moedwillig'
97

Meer sportnieuws

What are the odds? ????#ajax
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties