Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Portugal doet precies voldoende maar raakt wel Pepe kwijt

Laatste update:

Ierland - Portugal 0-0
In een weinig verheffende eerste helft wist Portugal nauwelijks door de vijfmansdefensie van Ierland te breken. André Silva probeerde het in de openingsfase uit een lastige hoek, waarop doelman Gavin Bazunu vrij eenvoudig kon ingrijpen. In het restant van het eerste bedrijf waren de kansen voor de Ieren. Callum Robinson schoot vanaf de rand van het strafschopgebied naast en datzelfde lot had een kopbal van ploeggenoot Chiedozie Ogbene even later.

Ook na rust waren de noemenswaardige momenten op één hand te tellen. Ronaldo schoot eerst een vrije trap hopeloos in de muur, maar kwam in de 67e minuut dichter bij een doelpunt. De ster won in het strafschopgebied van twee verdedigers en kopte centimeters naast het Ierse doel. Tien minuten voor tijd kreeg Pepe zijn tweede gele kaart, nadat de routinier met zijn arm zwaaide richting Robinson in een poging de bal af te schermen.

Malta - Kroatië 1-7
Kroatië liet er op Malta geen gras over groeien en nam na zes minuten de leiding via Ivan Perisic, die zag dat doelman Henry Bonello volledig uit positie was en simpel kon binnen schuiven: 0-1. Zowel Kroatië als Malta zag daarna een treffer afgekeurd worden, waarna de bezoekers in de 22e minuut het volgende geldige doelpunt op het scorebord zetten. Duje Caleta-Car kopte binnen uit een vrije trap van Luka Modric: 0-2. De spanning werd even later onbedoeld teruggebracht door Marcelo Brozovic, die een curieus eigen doelpunt maakte. De middenvelder wilde een voorzet wegtrappen, maar schoot de bal in zijn eigen gezicht: 1-2.

Het bracht Kroatië niet in de problemen, want al snel volgden meer treffers. Mario Pasalic tikte binnen uit een lage voorzet van Andrej Kramaric en Modric schoof de bal in vrijheid langs Bonello: 1-4. Vlak na rust werd het 1-5 via Lovro Majer, die een rebound binnentikte. Daarna wist Kramaric een terugspeelbal van Malta te onderscheppen, om de bal van grote afstand langs Bonello te plaatsen: 1-6. De 1-7 kwam op naam van opnieuw Majer, die een splijtende pass van Marko Livaja dwars door het strafschopgebied ontving en overtuigend binnen schoot.

-

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
13
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
4
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
7
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties