Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Xavi wijst verantwoordelijke aan voor uitschakeling Barcelona: 'Hij is slecht!'

Laatste update:

Paris Saint-Germain plaatste zich dinsdagavond ten koste van FC Barcelona voor de halve finale van de Champions League. De ploeg van Luis Enrique was na de 1-2 nederlaag van vorige week ditmaal met 1-4 te sterk voor FC Barcelona. Kantelpunt in de wedstrijd was een rode kaart voor Ronald Araújo na een half uur spelen. Xavi zelf kreeg ook rood van Kovács.

De wedstrijd begon goed voor Barça met een openingstreffer van Raphinha op aangeven van Lamine Yamal, maar in de 29ste minuut ging het helemaal mis voor de Catalanen.

Araújo voelde zich genoodzaakt aan de noodrem te trekken toen de doorgebroken Bradley Barcola een vrije doortocht genoot richting Ter Stegen. De Uruguayaanse verdediger duwde de Franse buitenspeler in de rug en kon inrukken met rood. Nadien liep PSG relatief eenvoudig weg tot 1-4.

"We hebben kansen gekregen, maar met tien man wordt het een lastig verhaal in de Champions League", concludeert Xavi na afloop. "De rode kaart voor Araújo was in deze situatie zeer onterecht. Het is niet goed voor het voetbal om hiervoor rood te geven. Het besluit van de arbiter was beslissend deze wedstrijd."

"Het is pijnlijk dat een heel seizoen hard werken wordt beëindigd door een beslissing van de scheidsrechter. Ik heb ook tegen hem gezegd dat hij erg slecht was, dat hij het spel niet begreep. Hij was verschrikkelijk."

"Hij verandert de wedstrijd volledig. Ik hou er niet van om over de scheidsrechters te praten, maar in dit geval was de impact gewoon te groot", aldus de geïrriteerde Xavi.

Meer nieuws

Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
15
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
47
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties