Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje

Laatste update:

Maatsen stond woensdag aan de aftrap in de halve finale van de Champions League tegen Paris Saint-Germain. Met de Vlaardinger op links bezorgde Dortmund zichzelf een prima uitgangspositie voor de eindstrijd: 1-0.

De Boer, die bij Ziggo Sport als analist is aangeschoven, licht Maatsen uit. "Er is natuurlijk een vacature bij Oranje, nu Hartman geblesseerd is", aldus de voormalig voetballer.

"Dan heb je Blind en Aké, maar Aké hoort in mijn ogen op links centraal en Blind kan wel linksback, maar liever tegen mindere ploegen. Maatsen kan het zeker in een vijfmansachterhoede geweldig. Hij heeft snelheid, kracht en ook techniek. Soms gaat het nog weleens fout, maar in mijn ogen is hij een moderne linksback. Hij wil altijd vooruit."

De Boer zou derhalve een van de zesentwintig plekjes inruimen voor Maatsen. Vorige week werd bekend dat landen niet 23, maar 26 spelers mee mogen nemen naar het EK in Duitsland. De Boer erkent echter wel dat Maatsen niet foutloos is: "Het gaat nog weleens mis, maar dat is misschien ook dat jeugdige."

"Hij heeft zólang niet gespeeld bij Chelsea en nu speelt hij bijna elke wedstrijd negentig minuten. Hij wordt volwassen", vindt De Boer. De analist zou Maatsen dan misschien ook wel aanraden bij Dortmund te blijven. "Als je weet dat je gaat spelen bij Chelsea: oké. Maar je hebt hier naam gemaakt, dus ik zou niet zo snel weggaan."

Maatsen kwam afgelopen winter naar Duitsland, nadat hij de eerste seizoenshelft mondjesmaat aan speeltijd was toegekomen bij Chelsea. De nog altijd interlandloze back speelde zich direct in de basis en kwam sindsdien tot negentien wedstrijden over alle competities (twee goals, twee assists). In principe keert Maatsen in de zomer terug bij Chelsea, waar hij nog een contract heeft tot medio 2026.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Juventus neemt keiharde beslissing en ontslaat Allegri op staande voet
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Berghuis: 'Dat had ik niet verwacht, gezien mijn lange tijd bij de amateurs'
2
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Domper voor De Roon: middenvelder mist Europa League-finale, EK nog haalbaar
6
De Mos schudt Ajax en Feyenoord wakker: 'Groter trainerstalent dan zijn broer'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties