Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Portugees zet al op 29-jarige leeftijd definitief punt achter interlandcarrière

Laatste update:

Het is nog niet bekend waarom Silva deze beslissing heeft genomen. Hij maakte sinds zijn debuut in 2014 regelmatig deel uit van Seleção das Quinas. De rechtspoot zat bij de Portugese selectie die in 2016 het EK won. Daarnaast viel Silva een kwartier voor tijd in toen Portugal in 2019 de finale van de Nations League won ten koste van Nederland. In de 25 interlands die hij speelde was Silva nooit trefzeker, wel gaf de buitenspeler vier assists.

In Portugal komt de beslissing van Silva als een verrassing, gezien zijn ijzersterke prestaties in het huidige seizoen bij Benfica. Onder trainer Roger Schmidt is de smaakmaker steevast basisspeler. In de eerste dertien officiële wedstrijden van dit seizoen was Silva goed voor zes doelpunten en vier assists. Silva wordt in eigen land gezien als een ideale invaller, gezien zijn snelheid en passeeracties.

Silva zijn persoonlijke verklaring luidt als volgt: "Vandaag heb ik bondscoach Fernando Santos en de Portugese voetbalbond laten weten dat ik niet meer beschikbaar ben om het nationale team te vertegenwoordigen. Ik geloof dat dit een eerlijke en correcte beslissing is op dit punt in mijn carrière, die zal worden gerespecteerd door iedereen. Ik zal altijd op de eerste rij staan om het team te steunen en ben er zeker van dat het nationale team vreugde zal blijven brengen aan de Portugezen. Ook tijdens het WK van 2022."

Meer nieuws

Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
7
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
54
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
14
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties