Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Portugese media zien 'afranseling' door Ajax: 'Horror in Alvalade'

Laatste update:

Sporting keek al binnen tien minuten tegen een 0-2 achterstand aan door een dubbelslag van Haller. "Horror in Alvalade", kopt A Bola op de voorpagina. De Portugese sportkant schrijft over een vernedering door Ajax. "Wat een vernedering van de Portugese kampioen. In Estádio José Alvalade begon de nachtmerrie voor de thuisploeg al vroeg, terwijl er voor Haller zich een droomavond ontvouwde."

"Overreden", kopt Record. "Ajax deed wat het wilde in Lissabon." Público zag dat het al snel mis ging voor de kampioen van Portugal. "68 seconden. Zo lang wist Sporting stand te houden bij de terugkeer in de Champions League. Het was een nachtmerrie van epische proporties voor Os Leões. Het is direct een van de grootste rampen in de geschiedenis van Sporting op eigen veld. Alleen Bayern München won eens met 0-5 in 2009. Die cijfers laten er geen twijfels over bestaan: de ploeg van Rúben Amorim was hier niet op voorbereid en het is de vraag of de spelers van dit trauma zullen herstellen."

O Jogo schrijft over een 'afranseling'. "Sporting beleeft een nachtmerrie bij zijn terugkeer in de Champions League. Haller was de ster met vier goals en zorgde daarmee voor negatieve records voor de club die voor het eerst sinds 2017/18 weer deelneemt aan de Champions League." Record zag dat met name de linkerflank van Sporting geen grip kreeg op Ajax. "De reactie kwam op gang, maar bleek te broos tegen de aanvallende kracht van Ajax. Vooral de linkerkant van de verdediging had continu problemen."

Sporting is door de ruime nederlaag hekkensluiter in Groep C. Over twee weken wacht een nieuw duel in de Champions League. Het team van Amorim gaat dan op bezoek bij Borussia Dortmund, dat woensdagavond met 1-2 te sterk was voor Besiktas. Ajax neemt het dan voor eigen publiek op tegen Besiktas.

-

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties