Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Positie van De Jong 'in gevaar' door 'duidelijke voorkeur' bij Feyenoord

Laatste update:

Eerder werd al gesuggereerd dat de Vrienden van Feyenoord in de directeur van AZ de geschikte persoon zouden vinden voor het directeurschap bij de Rotterdamse club en deze 'duidelijke voorkeur' wordt nu bevestigd door het dagblad. 'De vraag is of De Jong en Van Geel in de huidige situatie nog een uitdaging zien om het seizoen af te maken. Of sterker: of hen de kans wordt gegund het seizoen te voltooien.'

Naast nieuwe voorzitter Toon van Bodegom zit ook oud-Feyenoorder Sjaak Troost in de Raad van Commissarissen. Laatstgenoemde heeft volgens de krant de afgelopen twaalf maanden 'zijn oor te luister gelegd' bij iedereen op de werkvloer. Troost wil investeren in de jeugdopleiding en ziet daarin het meeste toekomst voor Feyenoord. 'Dat betekent ook dat de RvC kan bepalen hoe de directie er straks gaat uitzien', aldus de scribent.

Feyenoord verkeert momenteel dus in een 'machtsvacuüm'. Doorgaans bepaalt de technische leiding in samenspraak met de trainer de koers van de club, maar het is inmiddels bekend dat zowel Van Geel als Giovanni van Bronckhorst gaat vertrekken. Binnen Feyenoord zou iedereen zich nu afvragen door wie de club op dit moment wordt geleid.

Verwacht jij dat ook Jan de Jong na dit seizoen gaat vertrekken bij Feyenoord?

Meer nieuws

VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
19
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
7
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
52

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties