Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Positieve' ontwikkelingen in onderhandelingen tussen Ajax en Jurriën Timber

Laatste update:

Timber ligt op dit moment tot medio 2024 vast in Amsterdam. Onduidelijk is met hoeveel seizoenen het dienstverband van het jeugdproduct van Ajax verlengd zal worden. Timber koos in juni voor een extra seizoen in de Johan Cruijff ArenA vanwege het naderende WK in Qatar. Louis van Gaal adviseerde de mandekker met klem om bij Ajax te blijven vanwege de grote zekerheid op speelminuten, die Timber nodig heeft om een plek in de definitieve Oranje-selectie te verdienen.

Gerry Hamstra bevestigt tegenover het Algemeen Dagblad de onderhandelingen met Timber. "Ja, we zijn in gesprek met Jurriën Timber en willen hem graag langer houden", aldus de technisch directeur. "Verder is het lastig om daar iets over te zeggen." Ajax is in principe niet van plan om nog belangrijke spelers te laten vertrekken. "Natuurlijk kan je nooit nooit zeggen, dat heb ik inmiddels ook wel geleerd. Maar we hebben het er ook met de spelers over, voeren gesprekken. Ook met spelers die mogelijk een vertrekwens hebben. En dat er aan spelers van Ajax wordt getrokken, dat is logisch. Er staat kapitaal op het veld."

Erik ten Hag had Timber eind mei bovenaan zijn lijstje met gewenste versterkingen bij Manchester United gezet en droeg zijn nieuwe werkgever op om zich officieel te melden in Amsterdam.Ajax liet direct weten dat een vertrek van Timber pas bespreekbaar was voor bedragen vanaf vijftig miljoen euro. De verdediger zelf besloot niet lang daarna om te blijven, waarna de Engelse grootmacht zich terugtrok. Na beraad besloot Ten Hag vervolgens te gaan voor Timbers ploeggenoot Lisandro Martínez, die voor minimaal 57 miljoen euro werd weggekaapt bij Ajax.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
3
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
73
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties