Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Positivo' Van Persie: 'Zij moeten ook gewoon deelnemen aan het proces'

Laatste update:

Voor Feyenoord kwam de overwinning precies op het juiste moment. De havenclub had vorige week op de openingsspeeldag immers verloren bij De Graafschap (2-0), waarna midweeks tegen AS Trencin (1-1) uitschakeling volgde in de derde voorronde van de Europa League. "Het klinkt gek, maar in de groep was er geen onrust", vertelt Van Persie na afloop voor de camera van FOX Sports. "We zijn bezig met een proces. Ik hoor de mensen thuis al denken: heb je hem weer, die positivo. Maar het is echt zo."

Meer: Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook | V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast

De 35-jarige vedette stelt dat het proces waarmee Feyenoord bezig is, tijd kost. "Dat kan niet gefixt zijn in een week. Dat duurt soms gewoon eventjes. In dat proces zie je dat we elke dag stappen maken. De bereidheid is groot, iedereen wil beter worden. Ik ook. Ik wil ook beter worden, ik wil ook leren. Ik kan ook leren van Gio, van andere spelers. Iedereen staat heel erg open voor elkaar. Dat moeten we vooral blijven doen, dat is ongeacht winst of verlies of gelijkspel."

Van Persie stelt dat ook Sofyan Amrabat en Jean-Paul Boëtius nog altijd deel uitmaken van het proces, ondanks dat het tweetal geen toekomst lijkt te hebben bij Feyenoord. "Zij moeten ook gewoon deelnemen aan het proces, ook als ze weg willen. Ze zijn nu nog Feyenoorders, ik zie niet in waarom dat zou moeten veranderen", besluit de veteraan.

Meer nieuws

Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
4
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
19
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties