Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pot adviseert Feyenoord over opvolger Pellè: 'Hij scoort dertig keer'

Laatste update:

"Ik zou Feyenoord adviseren om hem naar de Kuip te halen", vertelde Pot vrijdag in gesprek met RTV Rijnmond. "Het is gewoon een heel goede spits, hij scoort dertig keer in de competitie en ook nog in de play-offs. Hij is sterk, snel en heeft een enorm schot." Roda JC Kerkrade bracht in januari diverse formele biedingen uit, maar Excelsior verleende geen medewerking.

Veldwijk, 22 jaar, gaat ervan uit dat hij aan zijn laatste weken bij Excelsior bezig is. Pot ziet ook wel wat tekortkomingen bij de aanvaller. "Zijn basistechniek kan wat verbeterd worden, maar daar heb je trainers voor", vertelt de voormalig trainer van Excelsior en Jong Oranje. "Bovendien is het de laatste periode toch ook zeker al wat beter geworden."

Lars Veldwijk zou een goede aanvaller voor Feyenoord zijn

Meer nieuws

FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
2
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
31
Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
7
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
41
Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid
13
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
57

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties