Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Potentiële Oranje-klant baalt van keuze Koeman: 'Zat er stiekem op te hopen'

Laatste update:

Sparta heeft na de 1-4 overwinning op Excelsior maar één punt minder dan nummer vijf FC Twente. De Rotterdammers verloren de laatste twee wedstrijden van Ajax (4-0) en FC Utrecht (0-3), maar hebben de stijgende lijn weer te pakken. Olij heeft met Lars Unnerstall de meeste clean sheets in de Eredivisie. "Ik denk dat je altijd mag dromen van een uitverkiezing voor Oranje, dat is ook goed. Voor mij is het heel simpel. Ik moet nog belangrijker worden voor het elftal, nog vaker de nul houden en wie weet komt ooit mijn kans."

Jasper Cillessen (NEC), Mark Flekken (SC Freiburg), Kjell Scherpen (Vitesse), Bart Verbruggen (Anderlecht) en Andries Noppert (sc Heerenveen) zitten wél bij de voorselectie. Laatstgenoemde is echter waarschijnlijk niet op tijd fit voor komende interlandperiode. Door de blessure van Noppert zag Olij zijn kans om opgeroepen te worden. "Je denkt: misschien komt die kans wel. Andries en Justin zijn geblesseerd, dan ga je stiekem wel een beetje hopen. Helaas valt die keuze niet op mij, maar het is niet anders."

Reactie Maurice Steijn
"De bondscoach heeft andere keuzes gemaakt", zei trainer Maurice Steijn vrijdag. "Een voorselectie van Nick had zeker gekund. Ik snap dat hij teleurgesteld is. Het had sowieso mooi geweest om een keeper van Sparta in de voorselectie terug te zien. Wie weet komt die kans er nog een keer. De bondscoach zal zo z'n redenen hebben om tot zijn keuzes te komen."

Meer nieuws

Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
35
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
8
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
2
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties