Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Potentiële smaakmaker bij Ajax? 'Hij is al 3 jaar een van de grootste talenten'

Laatste update:

"Zijn transfer is absoluut een logisch gevolg van zijn prestaties", vertelt Løvik tegenover Ajax Showtime. "Hij heeft over een langere periode op een hoog niveau gepresteerd. Ik denk dat hij en Ajax perfect bij elkaar passen."

"Mannsverk is erg kalm aan de bal en heeft een enorme motor", vervolgt Løvik, die zijn ex-ploeggenoot vergelijkt met Manchester City-middenvelder Rodri. "Hij kan die verdedigende rol ook erg goed invullen. Het past hem goed en hij vervulde die rol ook bij Molde."

Løvik benadrukt dat Mannsverk ondanks zijn talent nooit naast zijn schoenen is gaan lopen. "Hij is de aardigste en meest bescheiden jongen die ik ken. Hij zal zich nooit beter voelen dan een ander. Het is een erg lieve jongen."

Løvik stelt daarnaast dat Mannsverk zowel met als zonder bal van grote toegevoegde waarde kan zijn. "Hij is op beide vlakken geweldig, maar als ik moet kiezen, dan denk ik dat hij aan de bal het best is. Hij kan de ballen tussen de linies spelen en de voorhoedespelers van Ajax kan hij echt bedienen."

"Sivert heeft een erg directe manier van passen en speelt de bal dan ook eerder naar voren dan dat hij de bal constant kort rond blijft passen. Hij heeft een erg goede steekpass in huis en een ongelooflijk goede drive met de bal."

De verbeterpunten van Mannsverk zijn volgens Løvik zijn snelheid en explosiviteit. "Hij is niet de grootste, maar hij kan zijn lichaam goed gebruiken." Ondanks dat wordt hem een grote toekomst toegedicht in Noorwegen. "Hij wordt al drie jaar als een van de grootste talenten van Noorwegen gezien. Hij verdient die status echt", aldus Løvik.

Mannsverk werd vorige maand bij Ajax direct voor de leeuwen gegooid door Maurice Steijn. De Noor maakte zijn basisdebuut tegen FC Twente (3-1 verlies), maar werd na een uiterst ongelukkige eerste helft in de rust vervangen door Kenneth Taylor. De controlerende middenvelder liep eind september een voetblessure op is nog minimaal een maand uit de roulatie.

Meer nieuws

Ajax op hoofdlijnen akkoord met nieuwe trainer Francesco Farioli
4
Broer van Brobbey speelde onder Ajax-doelwit Farioli: 'Hij is echt goed'
9
Te Kloese kan streep zetten door mogelijke trainer Feyenoord: 'Neig naar nee'
9
VZ Kort: Blessure Nathan Aké lijkt mee te vallen; meevaller voor Koeman
77
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
5
Reddingsplan van Vitesse op losse schroeven door GelreDome
52

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties