Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pothuizen, Sarpong en Zomer wegens 'verhoging' vraagtekens bij NEC

Laatste update:

Het trio meldde zich nog wel op de club, maar werd direct huiswaarts gestuurd. “Ze hebben alle drie wat verhoging”, legde Vloet uit in De Gelderlander. “Daarom was het beter dat ze naar huis zouden gaan. Ik ga er nu nog van uit dat ze alle drie kunnen spelen, maar ik ben geen dokter of waarzegger. We zullen woensdag zien of ze inderdaad kunnen spelen, of toch niet.”

Mocht de griep bij de drie toeslaan, dan zal Vloet flink moeten gaan schuiven met zijn opstelling. Hij mist dan op slag zijn centrale verdedigingsduo en de spelmaker. “Dat is zeker niet prettig”, zei de trainer. “Maar ik heb in mijn hoofd al wel een idee over hoe we dat gaan oplossen, bij afwezigheid van één of twee van hen en zelfs wanneer ze alle drie niet kunnen beginnen.”

Bij winst op Willem II neemt NEC verder afstand van de degradatieplekken. Toch wil Vloet niet stellen dat de Nijmegenaren zich veilig kunnen spelen. “Ook als we winnen zijn we nog niet weg uit de gevarenzone. We hebben nog twaalf wedstrijden te gaan, de verschillen zijn nog klein. We moeten naar boven én naar beneden kijken. Het gat is nog lang niet groot genoeg om te zeggen dat we veilig zijn.”

-

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
9
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties