Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pover Ajax moet aan de bak na nederlaag in Kopenhagen

Laatste update:

Ajax kende een valse start in het Parken Stadion, waar Kopenhagen dit seizoen nog geen wedstrijd verloor. Rasmus Falk liep na twintig seconden spelen intelligent weg uit de rug van Donny van de Beek en verschalkte doelman André Onana vervolgens met een diagonaal schot: 1-0. Van de Beek kreeg op het middenveld van de hoofdstedelingen de voorkeur boven Hakim Ziyech, maar de jongeling kon niet voorkomen dat Ajax het initiatief in de openingsfase moest laten aan Kopenhagen, dat gesteund werd door de vroege voorsprong en de bezoekers met de rug tegen de muur zette.

Bosz moest het in de Deense hoofdstad stellen zonder Davinson Sánchez en Joël Veltman en het gemis van het geschorste tweetal deed zich voelen. Ajax wist zich geen raad met de fysieke kracht van Byens Hold en kwam na een klein half uur bijzonder goed weg, toen een poging van Youssef Toutouh na een lange inworp maar rakelings naast het doel van Onana scheerde. Aan de andere kant werd Kasper Dolberg in bedwang gehouden door ex-PSV'er Mathias 'Zanka' Jörgensen, maar de spits wist een kwartier voor rust toch te ontsnappen aan de aandacht van de verdediger. Dolberg werd perfect op maat bediend door Davy Klaassen en bracht Ajax al vallend op gelijke hoogte: 1-1.

Dolberg leek zich op het moment dat hij werd aangespeeld in buitenspelpositie te bevinden, maar de Deense jongeling kreeg het voordeel van de twijfel van de arbitrage en tekende voorts met een fraaie volley voor een cruciaal uitdoelpunt. Ajax haalde de thee uiteindelijk met een gelijke stand en kwam na de onderbreking sterk uit de kleedkamer. Het team van Bosz tapte in de tweede helft uit een ander vaatje, maar moest na een uur spelen opnieuw een pas op de plaats maken. Andreas Cornelius klopte Matthijs de Ligt in de lucht en gaf Onana vervolgens het nakijken met een snoeiharde kopbal: 2-1.

Bosz besloot een kwartier voor tijd in te grijpen met een dubbele wissel: Bertrand Traoré en Van de Beek moesten het veld ruimen ten faveure van Ziyech en de Braziliaanse miljoenenaankoop David Neres. Ajax slaagde er aanvankelijk nauwelijks in Kopenhagen-doelman Robin Olsen te verontrusten, maar kreeg vlak voor tijd toch nog de uitgelezen mogelijkheid om de score te nivelleren. Klaassen speelde zich na een fraaie aanval knap vrij, maar het schot van de aanvoerder werd gekeerd door Olsen. Klaassen ontving daarna nog een gele kaart, waardoor hij de return van volgende week aan zich voorbij zal moeten laten gaan vanwege een schorsing.

-
Wie komt een ronde verder?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
9
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties