Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pover FC Twente geeft zege in slotseconden alsnog uit handen

Laatste update:

Het was aan FC Twente niet af te zien dat de laatste weken van de competitie zijn aangebroken en dat falen niet meer geoorloofd is. Tekenend voor het matige spel van de thuisploeg was een slippertje van Douglas na tien minuten spelen. Anthony Lurling leek te gaan profiteren, maar zag zijn inzet door diezelfde Douglas op het laatste moment van de lijn gehaald worden. Het antwoord van Twente liet niet lang op zich wachten. Nacer Chadli kreeg de bal met enig fortuin in zijn voeten en schoot vervolgens hard over.

De Enschedeërs grepen daarna het initiatief, maar wisten geen echte kansen af te dwingen tegen het verdedigende NAC. Het was veelzeggend dat de spelers onder een striemend fluitconcert van het eigen publiek de catacomben op moesten zoeken. Al te veel hielp die negatieve aanmoediging overigens niet, want ook na de pauze was het pover wat de mannen van Steve McClaren aanvankelijk lieten zien.

De eerste echt grote kans was zelfs voor NAC. Een lange bal van achteruit reikte tot Kees Luijckx, die vlak bij de achterlijn nog net met zijn hoofd wist terug te leggen. De aanstormende Nourdin Boukhari was iets eerder bij de bal dan Sander Boschker, maar kon niet genoeg kracht zetten om het leer ook over de doellijn te krijgen. Een minuut later was het alsnog prijs. Robbert Schilder werd de diepte in gestuurd, bewaarde het overzicht en vond de meegelopen Alex Schalke. De jongeling schoof vervolgens beheerst binnen.

Het bleek de peper die Twente nodig had. De gastheren gooiden de schroom even van zich af en via De Jong werd de stand snel weer in evenwicht gebracht. De spits kapte op de rand van de zestien zijn tegenstander uit en schoot hard en fraai raak in de lange hoek. Drie minuten later trof de clubtopscorer opnieuw doel; dit keer na een mooie combinatie met Leroy Fer en Wout Brama. Het betekende zijn dertigste in 46 officiële duels dit seizoen. De opleving bleek van korte duur, want na de 2-1 verviel Twente in hetzelfde patroon. Gevolgen leek dat niet te gaan hebben, maar in de allerlaatste seconde van de wedstrijd ging het toch nog mis. Een voorzet reikte tot bij Boukhari, die van dichtbij geheel vrij de late gelijkmaker binnen kopte.

-

Meer nieuws

Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
5
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
30
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
52
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties